onsdag den 10. oktober 2012

Breakfast, Safety & Restaurant

Dag 4, Onsdag d. 10/10.

Dagen startede med en fantastisk traditionel engelsk morgenmad. En tallerken fyldt med toast, sausages, tomatoes, bacon and eggs - eller som der stod på menukortet, en 'Full Monty'. En helt ekstraordinær oplevelse - at sidde på en cafe på en af byens mest travle gader, Ecclesall Road, for så at sidde helt stille og rolig for at få sin morgenmad - altså noget som man ikke oplever hver dag når man kommer fra en egn som Vestjylland.

Vi skulle først mødes ved Business & Education kl 13:00, så derfor havde vi rigtig god tid til at se nærområdet fra hvor vi bor. Christian Hillersborg og jeg besluttede os derfor for at gå fra vores hjem og ned i City Centre. Cafe'en vi besøgte for at få vores morgenmad hedder Marco's Café - det er sikkert ikke vores sidste besøg på dette sted!

På vejen til vores spisested kom vi forbi en B&O forhandler. Vi gik derind og så deres udstilling. Da vi mødte butikkens manager fortalte Christian Hillersborg at han arbejder ved prototype-afdelingen ved B&O i Struer. Da blev bestyreren utrolig overrasket og begyndte at spørge ind til alt omkring B&O. Alt fra højtalere og fjernsyn til de ikke-offentliggjorte produkter. Selvfølgelig kunne Christian ikke fortælle om disse produkter. Konklusionen er jo bare at det fortæller lidt om hvor stort en dansk mærkevare kan være i det store udland! - Amazing isn't it?!

Da vi så ankom til B&E kl. 13:00, efter vores lille udflugt i midtbyen, skulle vi have et kursus i Health and Safety. Da englænderne går utroligt meget op i sikkerhed var dette en nødvendighed(Arbejdstilsynet i Danmark er praktisk talt det samme som i England). Vi fik et meget grundigt foredrag fra Jason Barstow. Han er ansvarlig for sikkerhed og sundhed på arbejdspladser - tilknyttet til B&E.

Da vi fik fri fra B&E kl 16:00 tog vi en bus ned til City Centre for derefter at finde en rigtig god restaurant hvor vi kunne få vores aftensmad - da vi tog os god tid gik vi til vores fremtidige stampub for at spørge om vej til et rigtig godt spisested. Vi havde en rigtig god middag med hovedret og dessert samt rødvin på en reastaurant der hedder 'Strada' midt inde i Sheffield, næsten ved siden af Sheffield Hallam University. Desserten jeg fik var forresten Tira Misu - ja, en rigtig lækker dessert! Vi har endnu en gang haft en fuldt ud oplevelses-rig dag!

Det var det for denne gang. Bloggen vil blive opdateret igen til imorgen :) Jeg har igen uploadet flere billeder herunder. Læg særligt mærke til de mange skorstene på billede 2!

Mvh. Christian Øllgaard, Sheffield





Ingen kommentarer:

Send en kommentar